طرز تهیه شارلوت رویال

مواد لازم :
کیک اسفنجی 6 تخم مرغی یک عدد
خامه 350 گرم
پودر قند 5 قاشق سوپخوری
کمپوت آناناس خرد شده 2 لیوان
آلبالو یا گیلاس برای تزئین
سفیده تخم مرغ 1 عدد
بادام ورقه شده یا خلال بوداده 100 گرم


ابتدا کیک اسفنجی را بدین طریق آماده می کنیم:
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید گندم 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
شکر 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
وانیل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :
نکته اساسی در تهیه این کیک، خوب زدن زرده و سفیده تخم مرغ است تا کیک بدون بکین پادر پف کرده ، لطیف شود .

قالب گرد مناسبی را چرب کرده به آن آرد می پاشیم و قالب را می گردانیم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا زرده سفید و سفت و کشدار شود. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و سفت شود،به طوری که اگر کاسه را برگردانیم سفیده از کاسه نریزد.

زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می کنیم . آرد را کم کم ریخته ، هم می زنیم ، به حدی که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مایه را نباید زیاد هم زد، چون پف آن می خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

قالب را می گذاریم طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه تا کیک بالا آمده،روی آن زرین شود. با انگشت روی آن فشار می آوریم ، باید چیزی به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، می گذاریم سرد شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و یک دایره از روی آن بر می داریم . داخل کیک را خالی می نمائیم ، باید اطراف و کف کیک به اندازه 2 سانتیمتر باقی بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کیک می ریزیم.

دوباره کیک را در فر می گذاریم تا کیک کمی برشته شود و بعد می گذاریم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم . خامه را می زنیم تا کاملا سفت شده ، فرم بگیرد.

یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم . 1 لیوان از خامه را کنار می گذاریم ، چند تکه از آناناس را بر می داریم ، بقیه را با خامه مخلوط کرده، داخل کیک می ریزیم و دایره کیک را که از روی آن برداشته ایم ، مجددا روی آن قرار می دهیم . کمی روی آن را فشار می دهیم که کیک و خامه به هم بچسبد.

اطراف و روی شارلوت را با خامه می پوشانیم و بادام را اطراف کیک می پاشیم، به طوری که به خامه بچسبد. بقیه خامه را در قیف می ریزیم و روی شارلوت را با خامه در قیف و تکه های آناناس و آلبالو تزئین می کنیم.
ارسال شده در دسته‌بندی نشدهيكشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ | 6:39 pm |  | پاسخ دهید:

ضررهای می یا مشروبات الکلی

شراب نوشیدنی‌ای الکلی است که اساسا از تخمیر آب انگور به‌دست می‌آید.[۱] خاصیت شیمیایی طبیعی انگور به‌گونه‌ای است که می‌تواند بدون افزودن شکر، اسید، آنزیم یا دیگر افزودنی‌ها تخمیر شود.[۲] شراب از تخمیر انگور له شده به وسیلهٔ انواع مخمر که شکر موجود در انگور را به الکل تبدیل می‌کنند بدست می‌آید. برای بدست آوردن انواع شراب، از انواع مختلف انگور با مخمرهای گوناگون استفاده می‌شود.[۳]
اگرچه از میوه‌های دیگر مانند آلبالو، سیب، توت و... و تقریباً از تمامی رستنی‌ها نیز شراب ساخته می‌شود ولی واژهٔ شراب بدون ذکر نام میوه تقریباً همیشه به معنی شراب انگور است و شراب‌های دیگر را با نام انها می‌آوریم (مانند: شراب سیب یا شراب اقطی).
معمولاً شراب‌هایی که از دیگر رستنی‌ها مانند برنج، گندم، رازک و... به دست می‌آیند که از مواد نشاسته‌ای هستند و برای استفاده به عنوان شراب در نظر گرفته نمی‌شوند بلکه فرایندهای دیگری بر روی آنها انجام می‌شود تا نوشیدنی‌های دیگری از جمله آبجو یا ویسکی به دست آید، در حالی که شراب زنجبیل به همراه کنیاک تقویت می‌شود. در این نمونه‌ها استفاده از لغت شراب علاوه بر مراحل ساخت به منبع شراب غنی تر اطلاق می‌گردد. استفاده تجاری از واژه wine به زبان انگلیسی (و معادل آن در زبان‌های دیگر) در بسیاری از قانونگزاری‌ها ممنوع است.
وجود چند هزاران سالهٔ شراب سازی تایید شده است. درحال حاضر یکی ازاولین شراب سازی‌های کشف شده در ایران، شمال کوه‌های زاگرس است. آندره چرنیا (André Tchernia)، باستان شناس و یکی از بهترین متخصصان شراب از دوران باستان، که گزارش می‌کند: "مادهٔ باقی مانده زرد رنگ بر روی دیوار کوزهٔ دوران نوسنگی، با قدمت هفت هزار ساله، در برداشت حاجی فیروز تپه در ایران ترکیبی از اسید تارتاریک و رزین است که در نتیجه شراب و کهن ترین فرآیند شرابسازی تأیید شده هستند " تکنیک مخلوط کردن رزین تربانتین با شراب جهت جلوگیری از ترش شدن شراب بوده است. برای فیلیپ مارنیوال (Philippe Marinval)مدیر پژوهش در مرکز مردم شناسی تولوز این مدرکی است دال بر اینکه انسان نو سنگی شراب می نوشیده است.شراب سفید نوعی شراب است که در جریان تولید آن پوست انگور را پیش از شروع تخمیر از آب انگور جدا می‌کنند تا مواد رنگی پوست در الکل ناشی از تخمیر حل نشود.
پس از انقلاب ۱۳۵۷ مصرف مشروبات الکلی در ایران ممنوع شد با این وجود ودکا از جمهوری آذربایجان، ویسکی و دیگر مشروبات الکلی از ترکیه و کردستان عراق به طور قاچاق وارد ایران می‌شود. برخی ایرانی‌ها از اتانول (به رغم وجود مقدار زیاد مادهٔ تلخ دناتونیوم بنزوات) که در داروخانه‌ها توزیع می‌شود، به عنوان مشروب الکلی استفاده می‌کنند.
شراب الکلی و مخصوصا شرابی که الکل سنگین داشته باشد به سلول‌های استخوان‌ها صدمه می‌زند، سرطان‌زا ست[۷], و ارتباط قوی میان مصرف مشروبات الکلی و سرطانهای پستان، مری، دهان، نای، حنجره و حلق وجود دارد. الکل به سیستم عروقی و قلب صدمه می‌زند، مصرف زیاد آن باعث زوال عقل[۱۰] و ایجاد اختلالات مغزی می‌شود، خطر ایجاد دیابت نوع ۱ را دارد و در بینایی تاثیر سو دارد. بر اساس گزارشی که «کمیته علمی مستقل در مورد داروها» در بریتانیا تهیه کرده زیان مصرف الکل در جامعه سه برابر زیان مصرف کوکائین یا کشیدن سیگار برآورد شده‌است. دیوید نات، می‌گوید کراک از الکل اعتیاد آورتر است ولی از آنجا که عده بیشتری الکل مصرف می‌کنند در کل زیان آن بیشتر است.
ارسال شده در دسته‌بندی نشدهيكشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ | 6:39 pm |  | پاسخ دهید:

کارمندان کمتر بنشینند

آزمایش‌ها نشان می‌هد کمتر نشستن کارمندان «پشت‌میزنشین» برای بهبود سطح سلامت و تقویت قدرت تمرکز آنان موثر است.

به گزارش نیک صالحی به نقل از ایسنا ؛ «انجمن قلب سیدنی» با بیان اینکه افراد بزرگسال روزانه نیاز دارند تا حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشند اعلام داشت: مهم است که افراد از نشستن‌های طولانی مدت به منظور کاهش مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی خودداری کنند.

انجمن قلب سیدنی به همراه محققان دانشگاه این کشور 40 کارمند را در دوره زمانی سه ماهه بررسی کردند تا تغییرات در رفتار نشستن آنان مشخص شود.

برخی از این کارمندان با کمتر نشستن و اختصاص زمان بیشتری برای ایستادن، کمتر به کمردرد مبتلا شدند. همچنین برخی از آنان معتقد بودند در هنگام ایستادن از هوشیاری بیشتری برخوردار بودند و بهتر بر کارهایشان تمرکز داشتند.

یکی از محققان ارشد این مطالعه گفت: همچنین به کارمندان توصیه می‌شود علاوه بر کمتر نشستن سعی کنند به جای استفاده از آسانسور از پله بالا و پایین روند.
ارسال شده در دسته‌بندی نشده| 6:39 pm |   | پاسخ دهید:

نشانه های قیامت چیست

بر اثر دو بار دمیدن « اسرافیل» در صور، زمین، کوهها، آسمان و ستارگان، متلاشی و کلّ نظام هستی از هم پاشیده می شود.

قرآن از این علائم، به عنوان نشانه های فرارسیدن قیامت یاد می کند:

« روزی که از زلزله ی پی در پی، زمین به کلی خرد و متلاشی شود» (1).

« زمین، در آن روز، سخت به حرکت و لرزه درآید و کوهها به سختی متلاشی گردند و مانند ذرات گرد در هوا پراکنده شوند» (2).

« روزی که زمین به سرعت شکافته شود و جمع آوری خلق بر ما سهل و آسان باشد» (3).

« روزی که زمین فعلی به زمین دیگری تبدیل شود و تمام خلق در پیشگاه خدای یگانه توانا، حاضر شوند» (4).

« روزی که زمین و کوهها به لرزه درآید و تل ریگی شده و همچون موج روان گردد» (5).

« به یاد آر! چون بار نخست در صور دمند، زمین و کوهها همه خرد و متلاشی شوند» (6).

« در آن روز، کوهها همچون سراب گردند» (7).

«در آن روز ترس و هراس، مردم همچون ملخ به هر سوی پراکنده شوند و کوهها مانند پشم زده شده، متلاشی گردند» (8).

« روزی که آسمان، سخت به جنبش درآید و کوهها تند به گردش آید» (9).

« هنگامی که آفتاب تابان، تاریک شود و ستارگان آسمان تیره گردند و کوهها در برخورد با هم قطعه قطعه شوند» (10).

« وقتی که ستارگان همه خاموش، آسمان از هم شکافته و کوهها پراکنده شوند» (11).

« هنگامی که آسمان شکافته شود و ستارگان فرو ریزد و آب دریاها روان گردد و مردم از قبرها برانگیخته شوند» (12).

« آنگاه، روز حادثه ی شگفت فرا رسد و بنای مستحکم آسمان سست گردد و سخت درهم شکافد» (13).

« روزی که چشمهای خلق از وحشت و هول خیره بماند؛ ماه تاریک شود و میان خورشید و ماه جمع گردد. در آن روز انسان گوید: به کجا پناهنده شوم!؟ هرگز، پناهگاهی برای فرار نیست» (14).

« روزی که چشمهای خلق از وحشت و هول خیره بماند؛ ماه تاریک شود و میان خورشید و ماه جمع گردد. در آن روز انسان گوید: به کجا پناهنده شوم!؟ هرگز، پناهگاهی برای فرار نیست»

« هنگامی که دریاها شعله ور گردند» (15).

« ای مردم! خداترس و پرهیزکار باشید که زلزله ی روز قیامت، بسیار حادثه بزرگ و سختی است» (16).

« هنگامی که زمین به سخت ترین زلزله ی خود به لرزه در آید و همه ی بارهای سنگین درون خود را از دل خاک بیرون افکند» (17).

« در هنگام آن روز بزرگ، خواهی دید که هر زن شیرده، طفل خود را از شدت ترس به فراموشی سپرد و هر زن آبستن بار رحم را بیفکند و مردم را از وحشت آن روز، بدون مستی، مست و مدهوش بنگری و عذاب خدا سخت است» (18).

« در آن روز سخت، دلها هراسان شود و [ مردم از ترس] چشمها به زیر افکنند». (19)

« در آن روز، مردم از قبرها پراکنده بیرون آیند تا [ نتیجه ی کردار] خود را ببینند.» (20)

پی نوشت:

1. فجر (89) آیه ی 21:

« اذا دکت الارض دکا دکا»

2. واقعه (56) آیه ی 4-6:

« اذا رجت الارض رجا و بست الجبال بسا فکانت هباء منبثا».

3. ق (50) آیه ی 44:

« یوم تشقق الارض عنهم سراعا ذلک حشر علینا یسیر»

4. ابراهیم (14) آیه ی 48:

« یوم تبدل الارض غیر الارض و السموات و برزو الله الواحد القهار».

5. مزمل (73) آیه ی 14:

« یوم ترجف الارض و الجبال و کانت الجبال کثیباً مهیلا».

6. حاقه (69) آیه ی 13-14:

« فاذا نفخ فی الصور نفخه واحدة و حملت الارض و الجبال فدکتا دکة واحده».

7. نبا (78) آیه ی 20:

« و سیّرت الجبال فکانت سرابا».

8. قارعه (101) آیه ی 4-5:

« یوم یکون الناس کالفراش المبثوث و تکون الجبال کالعهن المنفوش».

9. طور (52) آیه ی 9-10:

« یوم تمور السماء مورا و تسیر الجبال سیرا».

10. تکویر (81) آیه ی 2-1:

« اذا الشمس کورت و اذا النجوم انکدرت و اذا الجبال سیرت».

11. مرسلات (77) آیه ی 8-10:

« فاذا النجوم طمست و اذا السماء فرجت و اذا الجبال نسفت».

12. انفطار (82) آیه ی 1-3:

« اذا السماء انفطرت و اذا الکواکب انتثرت و اذا البحار فجرت و اذا القبور بعثرت».

13. حاقه (69) آیه ی 15-16:

« فیومئذ وقعت الواقعه وانشقت السماء فهی یومئذ واهیه».

14. قیامت (75) آیه ی 7-9:

« فاذا برق البصر و خسف القمر و جمع الشمس و القمر یقول الانسان یومئذ این المفر».

15. تکویر (81) آیه ی 6:

« و اذا البحار سجرت».

16. حج (22) آیه ی 1:

« یا ایها الناس اتقوا ربکم ان زلزلة الساعة شیءٌ عظیم».

17. زلزال (99) آیه ی 1-2:

« اذا زلزلت الارض زلزالها و اخرجت الارض اثقالها».

18. حج (22) آیه ی 2:

« یوم ترونها تذهل کلّ مرضعة عما ارضعت و تضع کل ذات حمل حملها و تری الناس سکاری و ماهم بسکاری و لکن عذاب الله شدید».

19. نازعات (79) آیه ی 8-9:

« قلوب یومئذ واجفة ابصارها خاشعة».

20. زلزال (99) آیه ی 6:

« یومئذ یصدرالناس اشتاتا لیروا اعمالهم».
ارسال شده در دسته‌بندی نشده| 6:39 pm | پاسخ دهید: